Mooie recensie over ons boek “Hoe maak ik goede opdrachten?

Foto boek Hoe maak ik goede opdrachten

EXAMENS, Tijdschrift voor de toetspraktijk is bedoeld als een forum voor wetenschappelijk en stand-van-zaken onderzoek op het gebied van examens in brede zin. Het tijdschrift publiceert empirische studies maar wil ook theoretische discussies stimuleren en vooral praktische implicaties voor het Nederlandse en Vlaamse examensysteem benadrukken.Het tijdschrift wil een brug slaan tussen theorie en praktijk en tussen het private en publieke onderwijs.

In het meest recente nummer van EXAMENS heeft eindredacteur Ad de Jongh een mooie recensie geschreven over ons boek Toetskwaliteit in de praktijk. Hoe maak ik goede opdrachten? 

Hij schrijft onder andere: “In het (recente) verleden heb ik vele toetsen mogen maken, zowel kennistoetsen als vaardigheidstoetsen. Wanneer ik dit boek tot mijn beschikking had gehad, zou het werk als toetsontwikkelaar me een stuk gemakkelijker zijn afgegaan. Kortom, ik beveel toetsontwikkelaars aan om dit boek onder handbereik te hebben, wanneer zij aan de slag gaan met ontwikkelwerk.”

Klik hier om de hele recensie te lezen. Wilt u het boek bestellen? Klik dan hier!