14 maart 2019 – Hét NVE Examencongres

Knipsel

Op donderdag 14 maart 2019 zal voor de twaalfde keer hét Examencongres worden georganiseerd. De locatie is het mooie Kasteel de Schaffelaar in Barneveld. Onze onderwijskundige Jolanda Soeting zal een workshop Digitaal toetsen: Team based learning verzorgen.

Deze workshop gaat over de inzet van de iRAT/tRAT bij digitaal toetsen. RAT staat voor Readiness Assurance Test en is bedoeld als stimulans om de leerstof vooraf goed te bestuderen én om samen te werken. De iRAT/tRAT bestaat uit twee toetsen: een individuele en een groepstoets. Tijdens deze laatste sessie discussiëren kandidaten over de vragen en beredeneren ze gezamenlijk het correcte antwoord.

Tijdens de workshop starten we met een korte toelichting op de mogelijkheden van de iRAT/tRAt en de toepassing ervan in de praktijk. Daarna voeren we een korte iRAT/tRAT-sessie uit met de deelnemers aan de workshop. Let op! Voor deze workshop is het wenselijk om te beschikken over een (eigen) laptop of tablet waarmee je op het internet een proeftoets kunt maken.

Ga voor meer informatie of om aan te melden naar https://www.nvexamens.nl/congres/