TestVision en Toetsservices

Toetsen en examens geven zicht op de kennis en/of vaardigheden van medewerkers. Tenminste als het toetsproces op een deugdelijke wijze is ingericht. En als de (professionele!) vragen en toetsen aansluiten bij wat de medewerker in de praktijk moet weten en kunnen. Wij hebben de expertise in huis om u hierbij te ondersteunen: van toetsbeleid tot toetsconstructie en van ons toetssysteem TestVision tot cursussen. Wij kunnen bijna alles op toetsgebied voor u verzorgen. Bijna alles, want wij nemen geen examens af.


Zelf doen?

U doet het liefst zoveel mogelijk zelf? Wij kijken desgewenst met een kritische blik naar uw toetsbeleid. Wij beoordelen uw bestaande vragen en toetsen en begeleiden uw vraagontwikkelaars. Of wij verzorgen een cursus Toetsconstructie voor uw inhoudsdeskundigen, zodat zij na afloop zelf aan de slag kunnen. Ons boek “Toetskwaliteit in de praktijk: Hoe maak ik goede toetsen met gesloten en open vragen?” is hierbij een praktisch hulpmiddel.


Meer weten?

Vraag onze TestVision brochure aan

Probeer TestVision gratis uit

Vraag ons rapport “Beschrijving functionaliteiten TestVision” aan

Bestel ons boek “Toetskwaliteit in de praktijk: Hoe maak ik goede toetsen met gesloten en open vragen?


Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Examens en redactielid van “Examens; Tijdschrift voor de toetspraktijk”.

 

 

Volg ons op Twitter voor actuele berichten en tips over toetsconstructie.

Voorbeeldprojecten

Het begon met TestVision

Soms moet je lef hebben

Niet eenkennig

Begeleiding van het hele examenproces

Kenniscentrum Toetsen en Examineren