Schriftelijke cursusmaterialen

Ontwikkelen van content zonder verstand van de inhoud? Wij bewijzen al ruim twintig jaar dat dit kan. In die tijd hebben wij cursusmateriaal ontwikkeld over de meest uiteenlopende onderwerpen, zoals hypotheken, beleggen, sanitair, groepenkasten (elektrotechniek), de distributie van poststukken, wervelkolom-implantaten en metalen, afvoer en dakbedekking.

Hoe we dit doen? Door te praten met inhoudsdeskundigen, bestaande materialen te bestuderen en vooral veel slimme vragen te stellen over de dagelijkse praktijk van de doelgroep. Zo houden we de focus gericht op datgene waar het allemaal om draait: de kennis, vaardigheden en attitude die de doelgroep nodig heeft om haar dagelijks werk goed te kunnen doen. Terwijl de focus bij mensen met inhoudelijke kennis vaak is verschoven naar de inhoud.


Zelf doen?

U wilt liever zelf leren hoe u goede schriftelijke cursusmaterialen schrijft? Wij verzorgen graag een instructie over ons didactisch concept, ontwikkelen een werkinstructie en een sjabloon voor uw auteurs, begeleiden uw auteurs bij het schrijven en redigeren het materiaal onderwijskundig. Ook verzorgen wij Train de trainer cursussen voor docenten die met het materiaal trainingen gaan geven.


Voorbeeldprojecten

Kernkwaliteit

Minder is meer