Onderwijskundige advisering en ondersteuning

We geven met z’n allen jaarlijks miljarden uit aan de ontwikkeling van medewerkers. Dat geld wordt niet altijd goed besteed. Niets is zo makkelijk als doorgaan op de ingeslagen weg. Niets is zo gevaarlijk als blindelings investeren in de nieuwste technologie. Niets is zo moeilijk als het afwegen van alle mogelijkheden van het moment en anticiperend op de toekomst de juiste strategische keuzes maken. Wij helpen u daar graag bij.

Maar ook als u precies weet waaraan u uw geld gaat uitgeven, kan het handig zijn om een beroep te doen op onze onderwijskundige specialisten. Zij hebben door hun jarenlange ervaring in uiteenlopende projecten bij verschillende opdrachtgevers snel door wat u verwacht. Zij gaan voor kwaliteit, zijn innovatief, werken projectmatig en denken en handelen vanuit uw belang.

Of het nu gaat om een visie op e-learning of toetsing, een vooronderzoek met aanbevelingen, een notitie voor het management of het inzetten van competentiegericht leren. Ook steken wij graag de handen uit de mouwen voor bijvoorbeeld het omzetten van content naar e-learning, het aanpassen van cursusmateriaal of het ontwikkelen van extra praktijkopdrachten en toetsvragen. Desgewenst bij u in huis.

Wij werken uitsluitend met eigen medewerkers.


         

Ervaar het verschil

Voorbeeldprojecten

Een eerlijk verhaal