Wie zijn wij?

Teelen Kennismanagement is een nichespeler op het gebied van kennismanagement, gespecialiseerd in het ontwikkelen van concepten, content en systemen die leren in organisaties faciliteren. Wij zorgen ervoor dat in een organisatie de juiste kennis, op de juiste wijze, op het juiste moment, aan de juiste medewerker wordt aangeboden.

Wij zijn een full-service bureau. Opdrachten worden projectmatig uitgevoerd door multidisciplinaire teams. Afhankelijk van de opdracht werken onze ervaren projectmanagers, adviseurs, onderwijskundigen, multimedia-ontwikkelaars, systeemontwikkelaars, vormgevers en/of docenten samen.

Wij excelleren in ons vak en doen geen concessies aan kwaliteit. Wij leveren op tijd, binnen budget minimaal wat de opdrachtgever verwacht. Bij ons is afspraak ook echt afspraak. Wij kiezen voor haalbare, innovatieve oplossingen en zijn continu bezig met het bedenken van nieuwe ideeën en concepten. Wij gaan altijd voor de lange termijn (partners) en niet voor commercieel succes op korte termijn. Wij zeggen dus ook wel eens “Nee” tegen opdrachten. Opdrachtgevers omschrijven ons als een deskundige, innovatieve, betrouwbare partner.


     

Al meer dan twintig jaar gedreven door onderwijskundige passie.

Onze historie:
1985 tot 1991

Kennismanagement
Het op een beheersbare wijze effectief maken van kennis.