Wat maakt ons anders?

We vroegen het een aantal opdrachtgevers die ons goed kennen. Wie kan het immers beter weten?


Dik Ravenhorst,
Manager Expert Center Training & Opleiding bij Essent

“Ik heb alle Teelianen ervaren als betrokken, deskundig, meedenkend, kritisch ook naar de opdrachtgever, kortom als ‘sparringpartners’ in digitale leerbusiness. Daar onderscheiden jullie je nog steeds mee, want ik kom veel holle vaten tegen. Ze klinken hard, maar ze hebben geen inhoud.”

Lex Dekkers,
Hoofd Opleidingen bij Technische Unie

“Ik kan volstaan met een rapportcijfer en wel een negen. Jullie maken echt werk van kwaliteit, betrouwbaarheid, klantgerichtheid en vakmanschap. Het doet bijna weldadig aan als deze schijnbaar zo alledaagse kwaliteiten voor de verandering eens echt worden waargemaakt en dan ook nog op een constant hoog niveau. Eerst en vooral zijn jullie gewoon erg aardig, en ik kan het weten, want ik ken inmiddels alle medewerkers.”


Harry van Dijk,
programmamanager voor een aantal specifieke Achmea managementleergangen en (strategisch) opleidingsadviseur:

“Jullie zijn deskundig op je vakgebied, pragmatisch, flexibel, laagdrempelig en altijd beschikbaar. De vergaande service die jullie bieden, kom ik weinig tegen.”


Ad Havermans,
Projectleider E-learning bij het Opleidings- en Trainingscommando van de Koninklijke Landmacht:

“Jullie zijn sterk in het bedenken van vernieuwende onderwijskundige oplossingen, passend bij de organisatiecultuur. Wat jullie doen, doen jullie goed. Jullie zijn strak in project- management en houden je aan de planning. Jullie zijn goed in interne communicatie. Wie je ook belt: alle betrokkenen zijn op de hoogte. Jullie zijn informeel, maar zakelijk zeer correct.”

Onze historie:
1996 tot 2001