Wat is onze ambitie?

Teelen Kennismanagement blijft een nichespeler, gespecialiseerd in het ontwikkelen van concepten, content en systemen die leren in organisaties faciliteren. Op langere termijn zal deze focus worden verbreed binnen kennismanagement. Het op een beheersbare wijze effectief maken van kennis beperkt zich immers niet tot leren.

Op het gebied van het ontwikkelen van schriftelijke materialen en e-learningapplicaties op maat behoren wij tot de top in Nederland. De komende jaren willen we deze positie uitbouwen. Ook willen we onze expertise op toetsgebied (nog) meer bekendheid geven.

TestVision is een strategisch instrument voor onze ambitie. Het toetssysteem wordt zowel functioneel als technisch steeds verder ontwikkeld. Daarbij blijven wij ons concentreren op de specialistische ‘toets’-functie in al haar vormen.

Wij willen wel groeien, maar groei is geen doel op zich. Wij gaan voor kwaliteit (en niet voor kwantiteit) en dat maakt het vinden van nieuwe medewerkers niet eenvoudig. Bovendien zoeken we collega’s met een sterk ontwikkeld ‘wij-gevoel’, kenmerkend voor onze cultuur.

Wij zijn een stabiele, kerngezonde, zelfstandige organisatie en willen dat graag blijven.

Teelen bestond 25 jaar in 2010!

Onze historie:
2001 tot heden

NRTO