Onze oprichter

In september 1985 begon onze oprichter Jeroen Teelen in z’n eentje op een kamertje van vier bij vier tegenover de Universiteit Twente in Enschede. De zaken liepen zo voortvarend dat hij in 1987 het voormalige klooster Dolphia in Enschede kocht.


Om wat centraler in het land te zitten en zo als werkgever aantrekkelijker te zijn voor goede senior medewerkers, besloot Teelen Kennismanagement in 1997 om naar een monumentale kerk in Apeldoorn te verhuizen. De verbouwing van de kerk was een groot project, waar Jeroen al zijn energie in stopte. We zullen niet in details treden, maar alle ergernissen met instanties veroorzaakten veel stress en een veel te hoge bloeddruk. Gelukkig werd Jeroen daar als bloeddonor tijdig op geattendeerd. Noodgedwongen ging hij het medio 2003 een tijdje ‘rustig aan doen’ en dat beviel hem eigenlijk uitstekend. In mei 2004 verkocht hij de monumentale kerk.

Op 14 september 2006 heeft Jeroen afscheid genomen van Teelen Kennismanagement. Op 27 december 2006 verkocht hij zijn 50% van de aandelen aan Marianne Windau-Cuijpers, die op dat moment al voor 50% aandeelhouder was. Marianne heeft sinds 1995 de algemene leiding over Teelen Kennismanagement.

Trots

Muziek verdringt techniek